أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات الأرانب للجميع .
المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى . مع تحيات الإدارة
منتدى الأرانب للجميع
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات الأرانب للجميع .
المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى . مع تحيات الإدارة
منتدى الأرانب للجميع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أول منتدى عربى رائد في مجال تربية الأرانب ومستلزماتها ... يضم صفوة خبراء المجال ويعتبر الوجهة الأولى لمربي الأرانب فى العالم العربي ، حيث يساعد أصحاب الأرانب والحيوانات بأمورتربيتها ورعايتها وكيفية التعامل معها ، تجد به أيضا كل ما يهمك عن الزراعة وتربية
ايه ياجماعه 22 مشاهده ومفيش ولا رد فين الناس النشيطه
صراحة انا بحب ادية للأرانب الوالدة عشان يذود اللبن والأرانب بتحب طعمة جدا جدا اديهم جزرة واحدة لكل أرنبة عشان ميجبلهاش أسهال
طب انا اقصد لازم اغسله كويس وانشفه كده زي مابعمل ف البرسيم طب والتقديم اقدمه زي ماهو ولا اقطعه. :: :ولاتيأس فإن العجز عيب: :من الإنسان في وقت الشباب:
مع تقديرى لما تقولوه ولكنى اعتقد ان العلف المتكامل الجيد يغنى تماما عن اى اضافات اخرى قد تسبب مشاكل لا اقدم سوى العلف فقط الا فى حاله الامتناع عن الاكل اقدم لها برسيم لسهوله اكله
الجزر صحي جدا للارانب ويجب ان يغسل جيدا قبل تقديمه ويجب ان ينشف جيدا لاكن لا تزود عن واحده لكل ارنب في اليوم
جزاكم الله خيرا
ياباشا لو ياكلو جزر او بطاطا مفيش مشكلة من غير تجفيف كل ام قطعة 50 جرام (للامهات بس ) بس المهم ميطلعلكش اسد زى ماطلع لعادل امام فى شاهد ماشفش حاجة
يا اخي انا افضل العلف الجيد المتوازن عن اي شيء و اذا حبيت تعطي جزر فلا تكتر و قطعه باطول بعد غسله جيدا طبعا ده كل اللي محيرك ازا تقدمه للارانب؟ اسالهم بيحبو ياكلوه ازا ,,,,........
سألتهم قالولي زي ما د حسام قالك بالظبط
مع خبرع 7 سنين في مزارع الارانب ما توجعش دماغك الارنب مش عاوز غير العليفة المتكامله وبعض الاملاح المعدنيه وبعض الفيتا مينات وخلاص وسك علي المطلوب
ابو علوهالجمعة مايو 06, 2011 2:36 pm